A villanyszerelés Budapest során a villanyszerelő fő feladata a villamos fogyasztók áramellátásához szükséges vezetékrendszer kiépítése és javítása. Munkája során a tervezéstől az üzembe helyezésig szinte minden tevékenység előfordul: vezetékek kereszt-metszetének meghatározása, védelmek méretezése, védőcsövek falba süllyesztése, vezetékek behúzása, csatlakozó aljzatok elhelyezése, fűtési rendszerek, szellőző- és klímaberendezések beszerelése. A villanyszerelő egyszerűen majdnem mindenhol ott van, ahol az áramforrás két sarka között történik valami. A villamos gépek és készülékek, tűzhelyek, hűtőszekrények, mosógépek és melegvíz-bojlerek javítása ugyancsak az ő dolga. Különösen fontos a villanyszerelő által nyújtott gyors segítség, amikor a lakásban valahol rövidzárlat keletkezik. Az elektromos készülékek bekötése, ellenőrzése, üzembe helyezése, karbantartása és az ügyfelek tájékoztatása szintén része e szakma szerteágazó tevékenységi területeinek.

A munkaterület a villanyszerelő tevékenységét alapvetően befolyásolja. Egészen mások a feladatok az energiaellátásban, mint az építőiparban vagy a szolgáltatásban.

A tevékenységek leírásánál az alábbi munkaterületeket érdemes kiemelni:

Azonnali kiszállással, vagy akármilyen Önnek megfelelő időpontban és helyen ki tudunk menni Önhöz. Akár e-mail-en  vagy telefonon képek alapján is csinálhatunk előzetes felmérést, ha jól látható, és egyértelmű a probléma oka és eredője. Munkáinkra kivétel nélkül időgaranciát vállalunk akár 2 évre is.Colas Út Zrt ,aszfalt és burkolat marás,burkolat javítás.

Colas Út Zrt és Colas Északkő Kft ,aszfalt és burkolat marás,burkolat javítás.Minőségi autóút építés,autóút kátyúzás,vasútvonal rekonstrukció,útalap stabilizáció.