Remek információk, amelyek megtanítanak a videojátékok játszásával kapcsolatos kódokra

Ha tapasztalt játékos vagy kezdő vagy, a következő cikkben találsz valamit! Tudj meg többet a legújabb nyertes technikákról, a cheat kódokról, a kedvezményekről és a hamarosan megjelenő legújabb kiadásokról. Nem számít, milyen a játékod vagy milyen célod van, az alább felsorolt tippekben biztosan találsz valami újat és értékeset.

Ne fogadd el kiskorú véleményét arról, hogy egy játék megfelelő-e számukra. Ha egy játékot M érettségre értékelnek, akkor általában jó ok van rá. Nézd meg, hogy a korhatár megfelelő e gyermeked számára, amiért ő könyörög. Győződj meg róla, hogy ezt akarja játszani, mielőtt pénzt költenél rá.

Olcsó játékok megtalálásához fontold meg az eBay látogatását. Számos régebbi játékot találhatsz, jelentősen olcsóbb áron. Ha türelmes vagy, akár egy rendszert is kiváló áron szerezhetsz be. Győződj meg róla, hogy milyen, azonban megnézheted az eladó előzményeit és véleményeit, mielőtt vásárolnál tőlük.

videó játékok bestbyte
videójátékok

Az ESRB besorolása nagyszerű eszköz annak megállapítására, hogy egy játék biztonságos-e vagy sem a gyermeked számára. Ezek az értékelések segítenek megtanulni, hogy mely játékok felelnek meg legjobban a gyerek életkorának, így elkerülhető a nem megfelelő tartalom. Ez lehetővé teszi számodra, hogy kitaláld, jó-e ez a vásárlás, vagy sem.

Ha érdekel egy olyan játék, amelynek folytatása van (vagy kettő), keresd a játék legújabb verzióját. Általában minél újabb, annál érdekesebb lesz a játék. Ezért ne kezd az elején, és játszd végig. Egyszerűen kezd el a legjobb játékot, főleg, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezel.

Tedd sötétebbé a képernyőt. A sötét játékok hátborzongatóak, de nehéz őket játszani. Előfordul, hogy az élénk színek megakadályozzák, hogy lásd az egyik ellenfeled. Növeld a fényerőt, ha nincs kedved feláldozni egy kis hangulatot. Képes leszel jobban észrevenni az ellenségeket és az elejtett tárgyakat.

Próbáld ki a videojátékok bérlését. Manapság vannak olyan szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik egy videojáték bérlését, mielőtt megvásárolják. Hasonlítsd össze a szolgáltatásokat, hogy megtudd, melyik számodra a legértelmesebb, próbáld ki mindegyiket, hogy hozzáférj a legkülönfélébb videojátékokhoz.

Keress meg néhány játékbloggert, akiknek tetszik. Ha van munkád, akkor valószínűleg nem foglalkozol annyira a játékokkal, mint szeretnél. A játékblogíróknak azonban gyakran több idejük van arra, hogy elmélyüljenek az iparban és továbbadják neked az információkat. A bloggerek segíthetnek megtalálni a játékokat, és segítséget nyújthatnak azok kitalálásában is, miután megszerezték őket.

A nyújtás elengedhetetlen. Csakúgy, mint minden ismétlődő műveletnél, a hosszan tartó játék is fájó kezeket és szélsőséges esetekben az alagút szindrómáját idézheti elő. A játék állóképességének maximalizálása érdekében nyújtsd gyakran a kezed. Kezdj néhány alapvető nyújtással, mielőtt leülnél a játékra, és ne felejts el szüneteket tartani, hogy kinyújtsd ujjaid játék közben.

Ne hagyd, hogy olyan videojátékok halmozódjanak fel, amelyeket soha többé nem fogsz játszani. Szerezz nekik valamit a következő játékig. Vagy cseréld ki őket a legközelebbi videojáték-áruházban, vagy add el egy használt CD / filmboltban. Online is felsorolhatod őket aukció vagy apróhirdetés útján.

A videojátékok sok érdekes módon javíthatják életünket. A játék javíthatja az atlétikai reflexeket, a GPA-t vagy akár azt a képességet, hogy csodálatos lakomát állíts össze a család számára! Remélhetőleg ez a cikk szórakoztató módon nyújt további információt a videojátékokról és arról, hogy miként maximalizálhatod azok előnyeit.