Nem tudsz menni az áramlással? Próbálja ki ezeket a szilárd vízvezeték-tippeket

Tudta, hogy fennáll a veszélye a vízvezeték-csövek befagyasztására, ha van fűtött helyisége? Ez néha váratlanul fordulhat elő, mert elvárja, hogy a ház szomszédos szobái elég melegek maradjanak. Erről és más vízvezeték-tippekről olvassa el a cikk többi részét.

Helyezzen szűrőt minden lefolyó tetejére úgy, hogy összegyűjti az összes hulladékot, amely eltömheti a csatornát. Rendszeresen alaposan tisztítsa meg a szűrőt. A fürdőszoba csatornákat is tisztítsa.

Ügyeljen arra, hogy a túlfolyó lyukak ne legyenek eltömődve. A túlfolyó lyukak ott vannak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a mosogató ne töltsön túl, ami problémát jelenthet, ha elzáródnak. Ilyen gyakran törölje le a mosogató túlfolyó nyílásait, miközben ellenőrizze, hogy vannak-e egyéb problémák vagy szükséges javítások.

Kipróbálta-e a cső javítását csak az üzletben vásárolt javítókészletekkel, hogy a vízvezetéknek ez a része továbbra is szivárogjon? A sérült cső cseréje tartósabb megoldás, mint a foltozás. Először zárja le a fő vízszelepet, és engedje le a vizet a sérült szakaszból. Vágja ki a rézcső sérült szakaszát, és hagyjon körülbelül egy hüvelyk extra csövet a sérült terület mindkét oldalán. Távolítsa el a korróziót a csövek belsejéből drótkefével. Vigyen fel fluxust a cserecsőre és a fennmaradó csőre. Csúsztassa a helyére a cserecső darabját a csatlakozókkal. Vigyen fel a forrasztást az ízület körül, és használjon propán zseblámpát a helyettesítő szakasz forrasztásához.

Eltávolíthatja a csúnya ásványi anyag felhalmozódását a zuhanyfejről, ecetben egy éjszakán át áztatva. Ez meglazítja a lerakódásokat, és reggel csak a rongyot törölje le. Ha a zuhanyfej magasan van és nem távolítható el, tegyen ecetet egy műanyag tasakba, csúsztassa a táskát a zuhanyfej fölé, és csavarozott nyakkal tartsa a helyén.

Ha a szennyvízcsatorna biztonsági mentése megtörténik, van néhány teendő a hibaelhárításhoz és a tisztításhoz, ideértve a berendezések bérlését is, mint például a fővezeték. Ez azonban gyakran nem elégségesen foglalkozik a problémával. Ezután egy szakembernek ki kell értékelnie a problémát, egy kamera módszerrel, és alaposan meg kell tisztítania a vezetéket.

Sokan kíváncsi, hogy honnan jönnek a gyümölcslegyek. Minden vízvezeték-szerelvénynek van egy önzárt tartaléka, amely körülbelül két csésze vizet tartalmaz. Ha ezek a csövek eltörtek vagy nem tömítenek le, akkor a szagok és maradványok gyümölcslegyeket okozhatnak. Javasoljuk, hogy mielőtt bármit is tisztítson a csövekből fehérítővel. Ha a legyek visszatérnek, vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Mielőtt elkezdené a vízvezeték-szerelési projektet, győződjön meg arról, hogy hol van a ház vízzáró szelepe, valamint az egyes szerkezetek, például mosogatók, WC-k stb. Elzárására szolgáló szelepek. Ilyen módon, ha valami rosszul fordul elő , megállíthatja a vízáramlást.

Győződjön meg arról, hogy otthonában lévő szabadon lévő csövek szigetelve vannak, különösen azok, amelyeket a ház külső falain lévő bejárási helyekben találnak. Ez segít megóvni őket a fagytól, és rengeteg problémát okozhat Önnek. A fagyasztott csövek gyakran pusztítóak lehetnek, és olyan problémákat okozhatnak, amelyeket drága megjavítani, és nincs víz a tél közepén.

Mindig ellenőrizze a WC-jét, és ellenőrizze, hogy nem szivárog-e. Dobjon néhány élelmiszer-színezőcseppet a WC-tartályba, hogy ellenőrizze a szivárgást. Vigyázzon a WC-csészére; Ha színes vizet észlel, akkor biztonságosan feltételezheti, hogy szivárgással foglalkozik.

Összefoglalva: fontos tudni, hogy mit kell vigyáznia, hogy ne kerüljön víz alatti vízvezeték-szerelési kérdésekre. Használja ki a cikkben adott nagyszerű tanácsokat, és örülni fog, hogy további néhány percet szánott tudásának továbbfejlesztésére.