Nagyszerű ötletek a cikk marketing világába


Nem mindenki szeretne milliárdos lenni. Persze, sokan akarnak pénzt, de sokan nem akarnak gazdagok lenni. Sokan csak kényelmesen akarnak élni és anyagilag biztonságban lenni. A cikkmarketing segíthet abban, hogy felkerüljön a térképre. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon.


Ismerje meg a díjszabását. A partnerekkel dolgozó cégek különböző díjszabásokat számítanak fel, néha még attól függően is, hogy milyen típusú marketinget tervez nekik. Nézze meg ezeket a díjakat, és ügyeljen arra, hogy figyeljen a szerződésben esetleg rejtett "induló" díjakra. Ne fizessen valamiért, ha nem tudja, hogy mi az.


Tanuljon meg gyorsan cikkeket írni. Amikor megírja az első vázlatot, csak gépelje be a gondolatait, amilyen gyorsan csak tudja. Ne aggódjon túl sokat a helyesírása vagy a nyelvtana miatt az első vázlatodnál. Futtasson le egy helyesírás-ellenőrzést, és olvassa végig a cikket, szükség szerint változtasson rajta. Gyakorlással körülbelül 20 perc alatt jó, rövid cikkeket tud írni.


Ha a cikke már szerepel a saját weboldalán, ne küldje be cikk könyvtárakba. Sok keresőmotornak vannak szabályai a duplikált tartalomra vonatkozóan, és nem akarod, hogy a cikkedet eltávolítsák, mert több helyre is feltetted. Ehelyett írja át a cikket (egy tartalmat "pörgető" szoftver nagyon hasznos lehet), és az átírt cikket küldje be a könyvtárakba.


Amikor a forgalom megszerzése érdekében ír, ne aggódjon a tartalom hossza vagy a pontos téma miatt. Néhány olyan kulcsszót kell megcéloznia, amelyet az emberek használnának, ha az Ön tartalmához hasonlót szeretnének olvasni. Tartalmának folyamatosan hivatkoznia kell ezekre a kulcsszavakra.


Időzítse be a cikkbejegyzéseit a naptárába, és tartsa be azokat. A következetes frissítés lehet az egyik legnehezebben kezelhető feladat, amikor cikkeket ír. Ha beírja őket a naptárába az olyan, mintha a munkarendjébe írná, akkor megkaphatja az emlékeztetőket és a motivációt, amire szüksége van ahhoz, hogy sikerüljön rendszeresen új cikkeket szolgáltatnia.


Ügyeljen arra, hogy ne használjon túl bonyolult vagy hivatalos nyelvezetet a cikkeiben, különben fennáll a veszélye, hogy elüldözi az olvasóit. Használjon egyszerű, hétköznapi nyelvet, amely világos és könnyen érthető. A lehető legszélesebb közönséget szeretné megszólítani, ezért ne tegye túl magasra a cikkeit.


Győződjön meg róla, hogy tisztában van azzal, hogy nem minden cikket, amit helyesel, fognak jóváhagyni. Ez azért fontos, mert nem akar reménykedni. Csak tegyen meg mindent a cikk megírásakor. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizte a helyesírást és a nyelvtant, és szánjon rá időt.


Miután befejezte a cikkeit, tegyen egy forrásdobozt az oldal végére, amelyben az olvasókat arra buzdítja, hogy vegyenek részt. Győződjön meg róla, hogy tartalmaz egy linket vissza a cégének weboldalára. Ez aktivitást és remélhetőleg bevételt generál személyes vállalkozása számára, és növeli a tudatosságot arról, hogy ki ön és mivel foglalkozik.


Válasszon olyan témát a cikkéhez, amely arra összpontosít, hogyan segíthet az embereknek. Ha kérdésekre válaszol, megpróbál problémákat megoldani, vagy "hogyan kell" írni valamiről, azzal megmutathatja másoknak, hogy Ön jártas az iparágában. Az emberek szeretnének majd Önhöz fordulni, és többet megtudni Önről, ha úgy érzik, hogy segíthet nekik.


Ha azért ír, hogy a cikkei szindikálásra kerüljenek, akkor nem kell olyan nagy figyelmet fordítania arra, hogy a kulcsszavakat a cikkek középpontjában tartsa. Készítse a tartalmát az olvasó számára. A szindikálásban a rangsorolásaid a linkbackekből fognak származni, így többnyire figyelmen kívül hagyhatja a kulcsszavait újra és újra történő beillesztését.


Az egyének többsége szeretné, ha minden hónapban megbízható bevételi források érkeznének. Ha ezt szeretné megtenni magának, akkor olvassa el a fenti cikkben szereplő tippeket, és használja ki őket teljes mértékben.