Mit tegyek a legjobb webdizájn érdekében?


A weboldal tervezésének és létrehozásának részvétele elengedhetetlen a sikerhez. Egy jól elkészített, funkcionális oldal azt mondja a látogatóknak, hogy megbízható szakemberekkel folytatnak üzletet, akiknek van némi tapasztalata. Többet meg kell értenie a jó webdesignról a céljainak elérése érdekében, és ezek a tippek segíthetnek.

Amikor grafikákat vagy fényképeket készít webhelye számára, ügyeljen arra, hogy a fájlméret ne legyen kicsi. Ha a grafika túl nagy, az oldal lassan töltődik be, és a látogatók távoznak. Az interneten számos ingyenes vagy olcsó grafikus program található, amelyek optimalizálják a képeket, mielőtt betölti őket a webhelyére.

Ne próbáljon túl sokat illeszteni egy oldalra, amikor weboldalt tervez. Ha az oldal túl elfoglalt, sokkal hosszabb időbe telik a betöltés, és eláraszthatja a látogatókat. Ha sok tartalmat fog elraktározni, hozzon létre oldalakat mindent elõsegítõ módon, hogy csökkentse az oldal rendetlenségét.

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének egyértelműen meg kell határoznia, mit kell várnia a látogatónak, amikor rákattint a linkre. Például, ha egy link a widget megrendelési oldalához vezet, akkor a horgony szövege a "Megrendelési widgetek" feliratot jelenítheti meg. Különösen kerülje a "kattintson ide" alkalmazást horgonyszövegként.

A Photoshop egy jó program, amelyet akkor lehet használni, ha kezdő webdesigner vagy, aki vonzó webhelyet kíván megjeleníteni. A Photoshophoz hasonló program használata segíthet az amatőr web-tervezőknek nagyon gyorsan professzionális megjelenésű webhelyeket létrehozni. Ha nem rendelkezik ilyen programmal, akkor hátrányos helyzetbe kerülsz, mert a gyönyörű weboldal tervezésének a semmiből történő készítése sok időt és ismereteket igényel.

Ha több oldala van a webhelyén, használja a felső navigációs sávot, hogy a látogatók azonnal megtalálják a szükséges információkat. Adjon meg elérhetőségi adatokat, hogy beszélgethessenek veled, ha szeretnék. A címsornak világosnak és láthatónak kell lennie, a bekezdéseknek tömörnek és könnyen olvashatónak kell lenniük.

Ha egy oldalon hivatkozásokat használ, ellenőrizze, hogy a hivatkozás szöveges tartalmat használ-e. A tartalommal mutató linkeknek elég láthatónak kell lenniük ahhoz, hogy a néző megmutassa, mit kattintanak. Ha a webhelyén található hivatkozások nem tartalmaznak szöveget, a látogatók véletlenül kiválaszthatják ezeket a billentyűparancsok segítségével.

Annak érdekében, hogy webhelye működjön a tervezés közben, tesztelje egyik böngészőjében, például az Internet Explorerben. Amikor kipróbálja a weboldalt az építés során, gyorsan kijavíthatja az esetlegesen felmerülő problémákat. Amikor webhelye elindul, azt akarja, hogy a látogatói láthassák mindent, amik helyesen működnek.

A gyakorlat során sokkal könnyebb megismerni az interneten a tervezést. A tanulás legjobb módja az, ha elindítja a saját oldalt, és egyszerű HTML-vagy HTML-parancsfájlokkal kezdődik, és frissíti, amint kényelmessé válik. A gyakorlat, amint mondják, tökéletes!

A weboldal oldalai nagyon fontosak a legkisebb webhelyek számára is, ezért győződjön meg arról, hogy valóban szem előtt tartja a részleteket. Gondoskodnod kell arról, hogy a legfrissebb oldal, amelyet hozzáadott a webhelyéhez, azonos méretekkel és szolgáltatásokkal rendelkezzen az előző oldalakhoz. Az utolsó dolog, amit szeretne, a különböző stílusok és témák tömege egy webhelyen.

Az első lépés egy weboldal építőelemeiről szól, a második lépés a tervezésről szól. Használja az itt olvasott tippeket, hogy segítsen neked a webhely felépítésének megkezdésében. Folytassa a forgalom növelésének lehetőségeit, és jó úton járhat a céljainak elérésében.