Legyen biztonságos és biztonságos, ha online vásárol

Az online vásárlás az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb módszer arra, hogy megtalálja a kívánt vagy kívánt tárgyakat. A különböző gyártók árainak egyszerű összehasonlítása mellett létrehozhat egy olyan fiókot, amely automatikusan felszámítja a kártyáját, anélkül, hogy információkat kérne. Olvassa el, hogy többet megtudjon az online vásárlásról!

Ha tetszik egy online áruház, iratkozzon fel az e-mail terjesztési listájukra. Valószínűleg kap kuponokat és információkat az üzletekről a postaládájába. Rendszeresen ellenőrizze ezeket az e-maileket, hogy naprakész legyen a jó ajánlatokkal és a promóciós ajánlatokkal kapcsolatban. A legtöbb online áruház gyakran ingyenes szállítást vagy kedvezményeket kínál bizonyos termékekre.

Ha terméket rendel egy online áruházból, győződjön meg arról, hogy az oldal URL-je a HTTPS helyett a HTTP helyett. Ez annak a jele, hogy az oldal biztonságos, és hogy aggodalom nélkül elküldheti fizetési adatait. Ha nem veszi észre ezt a HTTPS-t, látogasson el egy másik boltba.

Óvakodjon a szállítási költségektől, amikor online vásárol. Annak ellenére, hogy a terméknek jó ára lehet, néha a magas szállítási költségek miatt a vásárlás nem olyan jó üzlet. A megrendelés benyújtása előtt számolja ki a vásárlás teljes zsebköltségét, hogy elkerülje a tervezettnél többet.

Vegye figyelembe az online kereskedőkre vonatkozó szállítási rendelési törvényeket. A vállalatnak el kell küldenie az Ön megrendelését a hirdetésében felsorolt ​​határidőn belül. A törvény szerint 30 nap áll rendelkezésükre, hogy elküldjék Önnek a megrendelését, vagy lehetőséget adnak a megrendelés törlésére. Ha ezen időn belül nem kapja meg megrendelését, hívja fel a céget, hogy tudassa velük.

Számos webhely felajánlhatja Önnek a versenytárs webhelyek árainak megtekintését ugyanazon terméken, ami hosszú távon pénzt takaríthat meg. Sok webhely azonos árut fog "összehasonlítani", ha meg tudja mutatni nekik, hol kínálják alacsonyabb áron egy másik webhelyen. Ismerje meg, mely webhelyek kínálják az ár összehasonlítását, és használja fel az Ön előnyére, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a megtakarításból.

Online vásárláskor szánjon időt a termékek szakmai szerkesztőségi áttekintéseire, valamint a felhasználói véleményekre. Sajnos egyes online áruházak fizetnek azért, hogy az emberek felülvizsgálják termékeiket. Szakmai termékellenőrzéssel ellenőrizheti még egyszer a felhasználói vélemények pontosságát. A termék rangsorának és értékelésének hasonlónak kell lennie a szakmai és a felhasználói vélemények között.

A keresés kulcsfontosságú az online vásárlással történő pénzmegtakarításhoz. Keressen rá bármit, amit vásárolni szeretne. Használhat egy hagyományos keresőmotort, például a Google-t, vagy egy vásárlás-specifikus motort, például a Shopping.com-ot, így könnyebben láthatja, hogy kinek van raktáron az elem és mi az ára.

Ha korábban még nem vetted észre a lakatot vásárláskor, jegyezd fel, hogy a következő látogatás alkalmával megkeresheted-e. Ez azt jelzi, hogy a kereskedő intézkedéseket tett az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Ez a biztonság segít megvédeni adatait a hackerek ellen.

Egyetlen jó hírű cég sem kérheti, sem pedig nem igényelheti társadalombiztosítási számát pusztán vásárlás céljából. Ezért tegye gyakorlativá, hogy soha ne adja ki online SSN-jét. Ha vásárol, és ezt a számot kéri, ne folytassa. Valószínűleg átverési webhelyen tartózkodik, és nem szabad befejeznie a tranzakciót.

Mint a cikk elején elmondtuk, az online vásárlás sokféleképpen lehet kényelmes. Ahelyett, hogy feltételezné, hogy rossz tapasztalata lesz, próbálja ki az online vásárlást. Ha emlékszel a cikk tippjeire, és alkalmazod őket tapasztalataid alapján, nagyon jól érezheted magad!