Legfontosabb információk azok számára, akik szeretik az ékszereket

Sokféle ékszer van minden stílushoz. Biztosan van valamilyen ékszer, amely megfelel Önnek. Olvassa el ezeket a tippeket, hogy többet megtudjon arról, hogy milyen ékszerek vannak az Ön számára, és mi felel meg legjobban az életmódjának, szokásainak és gondozási szintjének.

Sokan látják, hogy ezüstözött jelöléssel ellátott ékszereket látnak, és gyakran azt gondolják, hogy elérték a jackpotot, amikor nagyon alacsony áron vásárolják meg. Ebben az esetben sajnos megkapja azt, amit fizet. Az ilyen típusú ékszerek csak egy nagyon vékony bevonatú ezüstöt tartalmaznak egy olcsó fém tetején, amelyet általában rézként lehet azonosítani. Az ékszerek végül elrontódnak, és a réz elegendő kopással az alján megjelenik.

A szüreti ékszerek valódi divatos kiegészítőket készíthetnek. A továbbiakban nem kell a nagyi ékszereinek lennie. Készíts egy nyilatkozatot egy vintage nyaklánc vagy egy pár fülbevaló megjelenítésével. Úgy tűnik, hogy a Vintage az új düh, és úgy tűnik, hogy szinte minden üzlet ott szüreti ihletésű darabokat árusít. Miért vásárolhat "ihlette darabokat", ha a költségek töredékéért valódi terméket vásárolhat?

Ha évfordulóján veszel egy ékszert feleségének, miért nem kap egy megfelelő darabot születésnapjára? Mindig kedves az ékszereket, amelyek együtt járnak, tehát készítsen el neki egy éven át egy készletet! Egyetlen nő sem fog csalódni, amikor egy gyönyörű ékszerrel ajándékozza meg neki.

Ha hagyományos esküvőt tervez, akkor nem hibázhat a gyöngyökkel! A ciarán viselheti, fülbevalóként fülbevalóként vagy fülbevalóként viselheti őket, rajta egy gyönyörű "Y" nyaklánc díszíthető, vagy akár gyöngy és Swarovski kristály karkötő. A kék gyöngy kiváló módja annak, hogy valóban hagyományos módon nyújtsanak kölcsönöket, vagy kölcsön vegyék anyád vagy nagymamád egyszálú nyakláncát.

Ha ékszereket vásárol valaki másnak ajándékként, ügyeljen arra, hogy kitalálja, mi a preferencia. Sok embernek csak az arany vagy az ezüst tetszik, nem mindkettő. Nézze meg a kedvezményezettek szekrény választásait és az aktuális ékszereket, hogy megtudja, milyen ékszer-típusokat szeretnék legjobban élvezni és valójában viselni.

A ruhaékszereket más módon kell kezelni, mint a többi ékszert. A jelmezbeállításokat gyakran illesztik be a beépítéshez képest. Kerülnie kell az ékszer elmerülését, és ügyeljen arra, hogy távol maradjon a kemény vegyi anyagoktól. A biztonságos tisztítás leghatékonyabb módja egy nedves törlőkendővel történő törlés, majd másik puha ruhával történő szárítás. Ez a ruhaékszereket hetekre, hónapokra vagy akár évekre is ragyogni fogja.

Áztassa a gyémántokat húsz percig négy rész vízből és egy rész ammóniából készült oldatban a szikrázó fényért. Tisztítsa meg őket egy puha, nedves fogkefével, így megtisztíthatja a nehezen elérhető helyeket, például a drágakő alatt vagy a száron. Szárítsa meg egy puha ruhával, hogy megőrizze és újszerű legyen.

Mint látható, sokféle ékszer létezik mindenki számára könnyen hozzáférhető. Ezeket a tippeket használva választhatja ki az Önnek megfelelő anyagok, stílus és ár megfelelő kombinációját. Az ékszereket könnyebben lehet gondozni, mint gondolnánk - keresse meg a tökéletes darabot, és gyakran viseli.