JátékKonzolok vezére

Több millió olyan ember él a földünkön, aki rajong a videójátékokért már pici gyerekkora óta, az ő életükben biztosan elérkezik az a fordulópont, amikor megkeresik a legjobb szórakozást és élményt nyújtó videojáték lejátszót!

Ilyenkor az történik, hogy a játékot kedvelő egyén megleli, amit keresett és ki is próbálja azt. Ezt követően hűségesen is marad a kiválasztott platformhoz. Ezen nem is kell meglepődni, hiszen ezek már olyan fejlettségi szinteken vannak, hogy amint kipróbáljuk, teljesen bele is szeretünk a látványba. A gamerek úgy választják ki a nekik megfelelő platformot, hogy megnézik melyik felhasználó élmény szeretnék megélni a játék közben.

Az is lehet, hogy csak a kényelmesség vezéri őket, de azt biztos figyelembe fogják venni, hogy melyik gamer laptopot vagy hatalmas síkképernyős tvt válasszanak, hogy a legjobb élményt tudja számukra nyújtani. A konzolt tekintve kettő riválist különböztetünk meg, de mi inkább a fantasztikus Xbox One-t szeretnénk kicsit jellemezni.

Az Xbox One az Xbox harmadik generációja. Ezen a fajtán belül is két alkategória létezik, a One S és a One X.

Ha különbséget nézünk, akkor csak a desinba tudnak felfedezni.

Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

Ps4 mobil telefon, laptopok Ps4 Huawei, Acer, hp Notebook, laptop Samsung mobiltelefon és tartozékok, laptopok, Ps4 Asus Hp laptop, notebook, mobiltelefon, Ps4 iphone okostelefon, laptopok, Ps4 Huawei mobil telefon, Samsung, Ps4 televízió Huawei Laptopok, Xbox one, ps4, ps5 laptopok, Samsung Huawei mobiltelefonok mobil telefon, laptopok, Huawei, Samsung, Ps4 Kiváló és olcsó Acer, HPSamsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4 A két típus közötti talán a legszembetűnőbb különbség a grafikai megjelenésben tapasztalható. Az X felbontását tekintve sokkal fejlettebb, 4K felbontásban is képes futtatni a játékokat, szemben a 1080p-vel. Természetesen akik nem értenek annyira hozzá, annak lenyűgöző lehet az S típus is.

Aki viszont igazán benne van a dologban és tapasztalta már a 4K élményt, az biztosan nem fog mást választani helyette. Az élmény szinte felfoghatatlan!

A gamer laptopok játékosai azt nyilatkozták, hogy konzollal játszani sokkal kényelmesebb és praktikusabb, hiszen az egér és a klaviatúra egy kicsit elveszi a felhőtlen játék élményét. Természetesen a konzolokat tekintve ez nem probléma, hiszen a kontrollerek nagyon fejlettek már manapság és fantasztikus technológiával bírnak. Az Xbox kontroller tökéletesen kézre esnek és rendkívül felhasználóbarát a kialakításuk, hiszen kényelmesek, illetve könnyű vele irányítani a játékokat is. A wireless technológia miatt már a vezetékekkel sincs problémánk, ami további extra kényelmet biztosít a felhasználóknak.

Nem túlzó talán azt sem állítani, hogy a vezetékes kontrollerek ideje egyszer s mindenkorra lejárt.

Ez már túlmutat a játékokon

Az Xbox jóval többet jelent a játékosoknak, mint valaha is jelentett. Ma már nem csak háborúzni meg harcolni lehet az Xbox-al, ennél már jóval többet tud nyújtani a játék.

Igazi multimédiás eszközről beszélhetünk, amin futnak a filmek, fájlok, sportesemények, de akár videochetelhetünk is másokkal. Felfoghatatlan milyen élményeket tud nekünk biztosítani, főleg az X modell, ami talán a legkiválóbb élményt tudja nyújtani a felhasználókat tekintve.