Egyszerű módja annak, hogy mestergép-vásárlóvá váljon

Az autóvásárlás folyamata izgalmas és stresszes lehet. A kutatás segít megtalálni a legjobb ajánlatot. Használja a következő tanácsokat, hogy kiválóan válasszon autóvásárlási törekvéseihez.

Mielőtt autót vásárolna, alapvető fontosságú, hogy megértse valódi igényeit. Mennyi a költségvetésből hajlandó költeni? Mennyi az autója annak a személynek az összege, ahányszor járni fog? Milyen kilométerrel számol egy gallon mérföld, amit érdekel? Kétajtós autót vagy négy ajtót akar? Készítsen egy listát mindazon tulajdonságokról, amelyeket szeretne az autójának.

Autó vásárlása előtt vizsgálja meg az Ön által választott márkakereskedést. Sokkal több tárgyalási lehetősége van, ha ismeri a kereskedelem és a finanszírozás gyakorlatát. Az ügyfelek véleménye elolvasásával jó módszer is lehet a csalások és buktatások elkerülésére.

Ha egy kereskedő megtagadja, keressen valahol máshol.

Ha magánszemélytől vásárol, ellenőrizze, hogy szerelője megvizsgálja-e azt vásárlás előtt. Ha az a személy nem akarja, hogy ezt csinálja, akkor a legjobb, ha nem vásárolja meg. A megvizsgált autónak szüksége lehet néhány új alkatrészre, vagy akár költséges problémákkal is járhat, amelyek sokkal kevesebbet érnek el, mint a kért ár. Nem szabad vásárolni semmit anélkül, hogy többet tudna.

Vigyél magad valakire a vásárlás napján. Ez bárki lehet, akibe bízol, mint szülő, rokon vagy házastárs.

Soha ne lépje túl a költségvetés maximális összegét, függetlenül attól, hogy milyen nagy nyomást gyakorol a kereskedőre.

A biztonság fontos, amikor új autójában vásárol. Blokkolásgátló fékek kötelesek. A biztonság rendkívül fontos, mivel sok időt tölt az autójában.

Hívja a bankot a finanszírozásról a vásárlás előtt. Ez csak a saját javát szolgálja. Általában a kereskedés pénzügyi részlege jobb kamatot talál, mint a bankja, de az segíthet, ha a vásárlás előtt megtudja, milyen kamatlábat néz.

Ne vezesse az igazán drága autóját a márkakereskedésbe. Amint meglátják, hogy mit vezet, nem fogadnak el egyetlen ajánlatot sem, és megpróbálják emelni az árakat, mert azt feltételezik, hogy engedhetik meg maguknak, hogy többet költenek egy járműre.

Több millió autó és autóinformáció érhető el online. Ne is látogasson el a kereskedésbe, mielőtt megismerné a lehetőségeit. Mindenféle dolgot megtalálhat a járműről, ha online kereséssel szeretne tudni.

Keressen az interneten, hogy kiváló használt autókat találjon. Gyakran nem is kell kereskednie a márkakereskedéssel. Próbálja ki a Craigslistot, ha lehetséges. Pénzt takaríthat meg, és elkerülheti a nyomásértékesítést, amelyet egy autókereskedésnél tapasztalhat.

Olvassa el, mielőtt aláírja! Mielőtt aláírja, olvassa el a teljes szerződést. A dokumentum kötelezővé teszi az aláírást. Mindig hazaviszheti a szerződést, hogy átnézze még. Ha nem engedik meg, addig tartson, amíg szüksége van, és olvassa el teljes egészében.

Hívja a márkakereskedést, hogy megtudja, van-e raktáron a kívánt modell. Ha odamenne, és nincs meg a kívánt termék, az eladó megpróbál rávenni téged egy másik autó vásárlására, időszakra. Ha igazán érdekli egy adott modell, amelyben nincsenek, akkor utazása pazarlás lesz. Az előrehívás időt takaríthat meg.

Bár az autóvásárlás élvezetes lehet, stresszhatás is lehet. Ennek ellenére, ha időt vesz igénybe, hogy megismerje, mit csinál, jó időt tölthet el, és végül is szereti az autóját. Használd ki a cikk tippeit, és készülj fel, mielőtt autóval vásárolsz.