Belsőépítészeti tippek, amelyek olyan díszítésre késztetnek, mint egy profi


Használhatja otthoni belsőépítészetét otthonában. Még a legkisebb tapasztalat mellett is szépítheti otthonát. Szánjon időt az alábbi cikk átolvasására, és inspirációt és ismereteket talál, amelyek segítenek minden belsőépítészeti tevékenységben és projektben.

Vigye magával a kanapé párnáját. Ostoba lehet, de a kanapé egy részének magával ragadása sok időt takaríthat meg pénzzel. Vedd magaddal függönyök vagy más dekorációs anyagok vásárlásakor. Ily módon biztosítani tudja, hogy minden egyezzen.

Próbálkozzon a képkeretek szemszintes lógásával, ahelyett, hogy magasabbra emelné a falon. A túl magasan lógó mű alkotja az alsó mennyezet illúzióját. Ha a kereteket alacsonyabban tartja, akkor azok láthatóbbá válnak, és a látogatóknak nem kell felnézniük, hogy láthassák a gyönyörű művészetet.

Tisztítsd meg. A belsőépítészet megkezdése előtt érdemes meggyőződnie arról, hogy minden rendben van-e. A szőnyege szörnyűnek tűnhet, de lehet, hogy nem kell kicserélnie. Lehetséges, hogy csak jó tisztításra van szüksége! Gt mindent megtisztítottak, mielőtt döntenek a következő teendőről, és pénzt és időt takaríthat meg magadnak.

Sok belsőépítészeti projekt tervezési célja egy kis hely nagyobb méretűvé tétele. Ha a helyiség megjelenését szeretné létrehozni egy szobában, próbálja meg világosabb színekkel festeni a falakat. Ha van sötét színű szobája, akkor minden bizonnyal kisebbnek tűnik, mint amilyen.

Próbáljon ki egy akcentusfalat. Ha a fehér falai őrültekké tesznek, de a színek megválasztása elárasztja, és attól tart, hogy hibát fog elkövetni, a válasz az akcentus fal. Ha csak egy falat festene, akkor színpopulációt ad a helyéhez anélkül, hogy veszélybe sodorta. Próbáld ki ezt a falon egy ágy mögött, reggeliző bár alatt, vagy akár a mennyezet alatt!

Ne költsön vagyont világítótestekre. Természetesen az új berendezés behelyezése javíthatja az egész szobát, ám sok ember hibát követ el, amikor nevetséges áron kapja meg őket. Sokkal kevesebb áron vásárolhatók meg különféle webhelyeken, beleértve az Amazonot is. A kedvezményes áruházakban általában szép felszerelés is található.

Egy jó belsőépítészeti tipp, hogy ne kerülje túl a színt. Sok tanulmány készült a színről és arról, hogy ezek hogyan hathatnak rád. Még akkor is, ha szereted az erős színeket, és megfelelnek a személyiségének, a következő beköltöző családot vagy házaspárt elronthatják őket.

Használjon háttérképet a polcok frissítéséhez. Az összeszerelendő könyvespolcok gazdaságos választás, ám unalmasak és kissé olcsók. Elegánsabbá tétele érdekében próbáljon félkövér háttérképet hozzáadni az egyes polcok hátoldalához. Rendezzük el a könyveket és a knickknack-okat, hogy megmutassák a mintát. Ez az egyszerű trükk a boltban vásárolt polcra pizzát ad, anélkül, hogy a költségvetés megsértne.

Ne felejtsük el, hogy fontolja meg a világítást, amikor szobát tervez. Nem akarja, hogy a dolgok túlságosan sötétek és nehezen láthatók legyenek, különben kockáztatja a szemet. Helyezhet be szép fényeket, amelyek bókot adnak a szobájához, vagy használhat természetes fényt is. A tükrök nagyszerűen tükrözik az ablakokból származó fényt, így a tükör stratégiai elhelyezése elősegítheti a helyiség természetes napfényes megvilágítását.

Most látnia kell, hogy nem számít, ha van-e valamilyen tapasztalata az otthoni belsőépítéssel kapcsolatban. Többet tehet, mint amennyire valaha is gondoltál. Helyezze el jól a cikkből származó információkat otthonában. Mielőtt megismerné, barátai kommentálják azokat a gyönyörű dolgokat, amelyeket otthonában tett.