Élvezze az Iphone szerviz-t még ennél a nagyszerű tippnél


Az iphone szerviz az élet legjobb barátja lehet. Ez kommunikációt, internetet, képeket, zenét és videót biztosít. Néhány újabb is válaszolhat kérdéseire, és beszélgethet veled. Annak érdekében, hogy még mindig az Iphone szerviz tulajdonosa legyen, és hogy nem rendelkezik Önnel, olvassa tovább.

Ha a Safari használatával böngészhet az interneten az Iphone szerviz-en, próbálja meg ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com" -t, megtarthatja a ".com" gombot. Ahogy lenyomva tartja a gombot, a leggyakoribb webbővítmények, például .org, .net és .edu között fognak lapozni.

Ne töltsön be túlzott számú alkalmazást az iphone szervizre. Sok jól átgondolt alkalmazás teszi kellemesebbé az életedet, és segíthet a dolgok megszerzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amelyek a virtuális teret pazarolják, és csak később kell törölniük.

A Safari használatával csak egy csapást érhet el, és telefonhívást kezdeményezhet. Szükség lehet például egy száraz tisztítószerre, így elkezdi keresni az internetet az Ön közelében található helyszínen. Ha megkeresi a számot, nem kell beírnia, hogy felhívja a vállalkozást. Ehelyett csak annyit kell tennie, hogy megérinti a számot.

Az Iphone szerviz segítségével mindenféle fájlt tárolhat. Az egyetlen módja ennek az, hogy megvásárolja az Iphone szerviz meghajtó alkalmazást, de ha egyszer megteheti, szinte bármit tárolhat a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljes egészében mini hordozható számítógépként működjön.

Használja a fejhallgató kábelének gombját egy kép rögzítéséhez az Iphone szerviz segítségével. Kezdje a fényképezéssel. Ha készen áll a képre, egyszerűen nyomja meg a gombot. Ez feldolgozza a fényképet a számodra. Ezután mentheti a képet a szokásos módon.

Ha ezt a trükköt használja, gyorsabb üzenetek készítése. Ha az Iphone szerviz nem helyesen kitalálja a szöveget, akkor megérintheti a képernyőt bárhol, hogy törölje a találgatást. Megjelenik egy "X" kimenettel rendelkező doboz, mivel ezt egyszerűen figyelmen kívül hagyhatja.

Az ujjával jobbra húzzuk az Iphone szerviz-et, és egy olyan képernyőre kerülnek, ahol az egész telefonon kereshet. Attól függően, hogy mit ír be, ez az üzenetből bármit, az Iphone szerviz-en tárolt megjegyzéseket hoz létre, hogy képes legyen a teljes eszköz keresésére.

Azok számára, akik gyakran kommunikálnak a közösségi hálózatokon, az Iphone szerviz megkönnyíti a velük való gyorsaságot. Egyszerű, hogy megjegyzéseket, fotókat tölthessen le, és kapcsolatba léphet barátaival. Sok főiskolai hallgató talál egy Iphone szerviz-t, ami kényelmes módja annak, hogy otthon maradjon az internethez.

Az Iphone szerviz két dolgot tud csinálni. Az élet minden pillanatát és helyzetét egy kicsit könnyebbé teheti. Vagy ez nélkülözhetetlen részévé válhat, ami az összes időt és figyelmet szopja. Az élet és a technológia mesterének megtartásához alkalmazza az összes tippet a cikkből.