Élvezze a tiszta otthont: Könnyű szőnyegtisztítás


Van valami ötlete, mit kell tennie, ha jó szőnyegtisztításra van szüksége? Úgy tűnik, túlnyomónak tűnik, különösen, ha korábban már rossz tapasztalata volt. Tekintse meg a következő hasznos tanácsokat és tanácsokat, amikor az összes lehetőségét megvizsgálja, amikor a szőnyegeket otthonában tisztítja.

Több szőnyegtisztító céget kell hívnia, mielőtt döntene az egyikről. Mivel sok vállalat drámaian eltérő árakat kínál, jó ötlet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb ajánlatot kapja. Ha egy vállalat drasztikusan alacsonyabb árat kínál, mint a többi, akkor ezt piros zászlónak kell tekinteni.

Nehéz ideje megszabadulni a szőnyegben csapdába esett rossz szagoktól? Ahelyett, hogy pénzt költene egy drága szageltávolítóra, a porszívó használata előtt meg kell szórnia egy kis mennyiségű szódabikarbót a szőnyegen. Minden alkalommal ismételje meg a szőnyeg vákuumot, ha szükséges.

Ha foltot takarít, próbáljon meg középre koncentrálni. Ez a mozgás elkülöníti a foltot, hogy ne terjedjen a padlón. Próbáljon meg olyan tisztítószert használni, amely megszabadul a folttól anélkül, hogy károsítaná a szőnyeget a folyamatban a legjobb eredmény érdekében.

Ha valódi problémás foltok vannak a szőnyegben, mutasd meg őket a tisztító szakembernek. A helyszíntisztítás gyakran különböző vegyi anyagokat és módszereket igényel, de a szakemberek készek kezelni ezeket a problémákat. Ha kifejezetten felhívja őket a figyelmet, győződjön meg róla, hogy a tisztítási szolgáltatás oly módon gondoskodik róla, hogy eltűnjenek, és ne jöjjenek vissza, ha a szőnyeg száraz.

A foltok, amelyek nagyon nehéz megszabadulni, használja borotválkozó krém. Keressen egy borotválkozó ecsetet, és tegyen egy kis mennyiségű borotválkozó krémet, és dörzsölje a foltot. Ismételje meg ezt a folyamatot, mert lassan húzza a foltot a szőnyegből, hogy újra újnak látszjon.

Amikor a szőnyegen valami kiömlött vagy elesik, fontos, hogy a lehető leghamarabb vigyázzon a foltokra. A legnagyobb hiba, amit az emberek csinálnak, a foltok megengedése, mielőtt megtisztítják. Győződjön meg róla, hogy tisztítóoldat van a kezében, és azonnal vigyázzon a csészékre.

Kérdezze meg a szolgáltatás költségeit, amelyek a takarítás költségei közé tartoznak. A tisztítás megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy tudja, hogy mit tartalmaz az általuk megadott idézetben. További díjakat találhat a helyszíni kezeléshez vagy a bútorok mozgatásához.

Írjon becslést. A szőnyegtisztító cég felvétele előtt győződjön meg róla, hogy mindent írásban kap. Győződjön meg róla, hogy mindent megtesz, amit csinálni fog, és ellenőrizze, hogy a munka kifizetése előtt kielégítően teljesült-e. Továbbá, ne fizessen semmilyen pénzt előre - egy professzionális szőnyegtisztító cég nem fogja kérni, hogy ezt tegye meg.

Úgy érzi, most már tudja, mit kell tennie, amikor kiválasztja a megfelelő szőnyegtisztítási szolgáltatást, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Te és a családod tiszta szőnyegeket akarsz, és nem akarsz egy hibát, ami még több pénzt fizet. Bérelj a megfelelő céget, és tudd, hogy jó befektetést tettél.