Cum poți avea succes la cumpărături online

Să mergi pe computer pentru a merge la cumpărături seamănă cu a te îndrepta către mall-ul tău local. Diferența este că îți poți face cumpărăturile în timp ce stai în pijama pe canapea. Cu toate acestea, pentru a găsi chilipiruri grozave, trebuie să știi unde să cauți. Acest articol are tot ce trebuie să știți.

Când te uiți la un magazin care este nou online, ai grijă să citești termenii și condițiile pe care le-ar putea avea împreună cu politica de confidențialitate. Veți găsi informații despre colectarea datelor și practicile lor de protecție. Dacă există ceva acolo cu care nu sunteți de acord, ar trebui să luați legătura cu comerciantul înainte de a cumpăra. Nu cumpăra lucruri din locuri cu care nu ești de acord.

Dacă o companie are un buletin informativ, înscrie-te. Adesea, companiile vor oferi anticipații, oferte speciale și coduri de cupon persoanelor de pe lista lor de corespondență. Cu toate acestea, fii atent. Nu doriți să vă înscrieți la buletinul informativ al fiecărei companii sau veți fi îngropat în curând sub nenumărate e-mailuri. Înscrieți-vă pentru buletinul informativ al unei companii numai dacă vă plac cu adevărat produsele lor și ați folosi un cod de cupon.

Când faceți cumpărături online, majoritatea locurilor acceptă doar carduri de debit sau de credit. Țineți cont de acest lucru atunci când vă decideți asupra unui site de unde să faceți cumpărături. Dacă nu vă simțiți confortabil să furnizați companiei informațiile despre cardul dvs. de credit, încercați să găsiți un alt site. Încercați să găsiți un site care oferă o pagină securizată atunci când adăugați informațiile cardului dvs. de credit.

Căutați cupoane înainte de a cumpăra un produs online. Majoritatea magazinelor online au întotdeauna câteva oferte promoționale. Daca nu gasiti nicio informatie despre ofertele curente pe site-ul magazinului online, cautati pe alte site-uri. Clienții își împărtășesc uneori codurile de cupon pe panouri de mesaje sau pe bloguri de cupoane.

Dacă faceți cumpărături online, asigurați-vă că păstrați toate înregistrările oricărei achiziții. Dacă compania vă trimite o confirmare prin e-mail, nu o ștergeți, doar salvați-o. Nu ștergeți și nu aruncați niciodată orice comunicare pe care o aveți cu magazinul. Majoritatea furnizorilor de e-mail vă pot permite să salvați mii de mesaje, astfel încât unul sau două e-mailuri nu vor ocupa prea mult spațiu.

Dacă faceți o achiziție și sunteți direcționat către o pagină de confirmare care nu se încarcă, nu apăsați niciodată butonul care reîmprospătează pagina. dacă procedați astfel, riscați să fiți facturat de mai multe ori. Dacă trebuie să confirmați achiziția, contactați compania sau verificați extrasul cardului de credit.

Căutați licitații online și anumiți vânzători cu reduceri înainte de a cumpăra dintr-un magazin. Veți vedea adesea prețuri mai bune pe site-uri precum eBay și Amazon. Puteți economisi mult în acest fel. Cu toate acestea, asigurați-vă că sunteți bine familiarizat cu politicile lor de rambursare și returnare. Fiecare site are politici diferite.

Priviți cu atenție informațiile de pe pagina produsului înainte de a cumpăra. Asigurați-vă că achiziția dvs. îndeplinește cerințele de care aveți nevoie, verificând dimensiunea, specificațiile și alte detalii. Amintiți-vă că fotografia s-ar putea să nu se potrivească exact cu articolul.

Când mergeți la cumpărături online, nu aveți acces doar la produse și articole noi, ci și la cele folosite. Când efectuați o achiziție de la un vânzător privat, evitați pe oricine dorește să faceți tranzacții cu transferuri bancare. Orice lucru care pare de pește, probabil că este și ar trebui să feriți departe!

Cumpărăturile pe internet vă pot ajuta să economisiți mult mai mult decât să mergeți la un magazin obișnuit. Trebuie pur și simplu să aflați ce site-uri să faceți cumpărături și cum să obțineți cele mai bune chilipiruri. Acest articol ți-a oferit câteva sfaturi grozave pentru a te ajuta cu cumpărăturile online. Profitați de aceste sfaturi pentru a vă economisi timp, bani și răbdare.